Vraag

April 2016 opent Foyer de Lork in Diest serviceflats en een woonzorgcentrum in het nieuwe Ezeldijk-complex. Foyer de Lork is een nieuwe speler in de stad Diest en hoopt daarom met een overtuigende bezettingsgraad te kunnen openen. 

En oh, ja… personeel natuurlijk. Yes, eSeR zorgt ervoor. 

 

Oplossing

Een frisse huisstijl en sprekend imagobeeld lieten al van bij de opbouw weten aan de Diestse senioren dat Ezeldijk een heel ander woonzorgcentrum zou worden dan men tot dan toe gewend was. 

De communicatie werd zowel in regionale media als in 1-op-1 contact ingezet: werfbanners, print advertenties, flyers, openwerfdagen, sneak previews wanneer de eerste kamers klaar waren,… Een omvangrijke, maar zeer gerichte mediamix zorgde voor een efficiënt bereik, o.a. door de doorverwijzers actief en een tikkeltje ludiek te betrekken bij dit verhaal.

Geschikt personeel werd gevonden tijdens een jobbeurs. Ondanks zijn onbekende status in Diest, was het event van nieuwkomer Foyer de Loyer een overrompelend succes met meer dan 600 sollicitanten op één dag.

 

Resultaat

Begin april 2016 opent Ezeldijk zijn deuren. Met een nagenoeg volledige bezetting (dat weten we nog niet … is nog niet echt zeker). Zowel wat kamers en serviceflats betreft, als voor het personeel.